Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Hoogste punt nieuwbouw Nivo Noord

Het hoogste punt van het nieuwe gebouw van Nivo Noord is bereikt. De bouw van het bedrijfspand aan de Avondsterweg in Leeuwarden verloopt volgens planning. Bouwbedrijf Jorritsma Bouw West BV levert het gebouw eind juli op. Nivo Noord gaat het bedrijfsgebouw huren van Ontwikkelingsbedrijf Leeuwarden (OBL).

 

"We lopen exact op schema", vertelt projectadviseur Tjeerd Baarda van OBL. "De betonvloeren van het kantoorgedeelte zijn onlangs gestort. Nu is men druk bezig met de dakbedekking en het waterdicht maken van het pand. De ruwbouw is bijna voltooid. De komende acht weken worden besteed aan de afbouw."

 

Bouwbedrijf Jorritsma Bouw West BV is verantwoordelijk voor de realisatie van het gebouw dat op een zo duurzaam mogelijke manier wordt gebouwd. Nivo Noord wil de komende jaren een aanzienlijke verduurzamingslag maken en zocht daarom een bedrijfspand dat in deze nieuwe strategie past. Voor het duurzaamheidaspect laat OBL zich bijstaan door E-kwadraat. Het ontwerp is van Penta Architecten uit Harlingen.

 

Baarda: "Als bouwteam zijn wij uitermate tevreden over het verloop. Door de goede afspraken en de onderlinge communicatie loopt de bouw voorspoedig. Het pand wordt in juli opgeleverd. Zodra Nivo Noord verhuisd is, volgt in oktober de officiële, feestelijke opening."

 

 

« terug naar het overzicht