Wie doet wat?

Zoeken in WDW?C.H. Robinson Europe opent logistiek kantoor gespecialiseerd in transport onder geleide temperatuur in Rotterdam

C.H. Robinson Europe, een van de grootste externe logistieke dienstverleners ter wereld, heeft 17 juli de opening van een nieuw kantoor in Rotterdam aangekondigd dat zich volledig toelegt op transport onder geleide temperatuur (Temperature Controlled Transportation).

 

Logistiek onder geleide temperatuur is een van de snelst groeiende divisies van C.H. Robinson op het Europese continent. Het nieuwe kantoor biedt gespecialiseerde diensten op dit gebied en is opgezet om de toekomstige groei van transport onder geleide temperatuur in Europa te ondersteunen.

 

Rotterdam is gekozen voor haar strategische positie, met haar haven die een belangrijke rol speelt in de import en export van goederen op het Europese continent. C.H. Robinson heeft 34 kantoren in Europa, waarvan sommige reeds een uitstekende reputatie hebben in koellogistiek. Het Rotterdamse kantoor van de groep is daarentegen het eerste kantoor dat zich volledig specialiseert in transport onder geleide temperatuur.

 

"C.H. Robinson helpt haar klanten in het verbeteren van de transparantie van de transportketen, de traceerbaarheid en de service, en dat alles tegen lagere kosten. Het is onze doelstelling om onze jarenlange expertise in deze sector nu ook voor onze Europese klanten beschikbaar te maken en daarnaast nieuwe op maat gemaakte diensten te ontwikkelen die volledig voldoen aan de behoefte van onze Europese klanten", aldus Dusty Waldron, manager van het nieuwe C.H. Robinson kantoor in Rotterdam.

 

In eerste instantie zal het Rotterdamse kantoor zich met name richten op full truckload movements van landbouwproducten. Daarnaast wordt het netwerk van C.H. Robinson Europe in aanverwante bedrijfskolommen met behoefte aan logistieke activiteiten onder geleide temperatuur ondersteund.

 

 

« terug naar het overzicht