Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Sybrandy laat ondernemers stralen

Sybrandy neemt als producent van installaties voor de oppervlaktetechniek  een uniek positie in op de Nederlandse markt. In Amersfoort worden de projecten door eigen engineering en productie voor uitlevering en montage voorbereid. Om een continue innovatie van de installaties te kunnen waarborgen is een goed contact met onze eindverbruikers (de ervaringsdeskundigen) essentieel. Daarnaast heeft Sybrandy in zijn eigen productiehal een eigen state-of-the-art straalcabine en een aantal straalkasten ter beschikking voor testen en demonstraties. U bent van harte welkom!  

 

Met het uitgebreide leveringsprogramma, bestaande uit straalinstallaties, metalliseerinstallaties en spuitinstallaties, kan Sybrandy een compleet project voor u verzorgen. Sybrandy heeft tevens een exclusief contract met OMSG uit Italie voor de levering van werpstraalinstallaties in de Benelux. OMSG is een van de grootste producenten van Europa  en de installaties onderscheiden zich in kwaliteit en betrouwbaarheid; dus naadloos aansluitend op de Sybrandy-filosofie. Vele tientallen OMSG-installaties in de Benelux zijn inmiddels tot volle tevredenheid ingezet om met een hoge productiecapaciteit producten te stralen.

Onze monteurs in de buitendienst verzorgen het onderhoud na oplevering van de installaties, waarbij onderhoud of storingen aan installaties van andere leveranciers ook niet geschuwd wordt. De afdeling engineering heeft na overleg met eindverbruikers onlangs een nieuwe range van patroonfilterinstallaties ontwikkeld voor afzuiging van metalliseerdampen. Enige stuks hiervan zijn reeds in gebruik genomen, waaronder een mobiele variant met 6.000 m3/h, welke ook voor verhuur op locatie aangeboden wordt.

Ontwikkeling van geautomatiseerde projecten heeft Sybrandy hoog in het vaandel. Of het nu een doorvoerautomaat voor het stralen van bakblikken of gasflessen betreft of een straalhal voor een straalrobot...Sybrandy denkt en ontwikkelt graag met Ook een toongevende producent van opleggers, D-Tec van de Vlastuin-Groep in Kesteren, heeft gekozen voor een metalliseerhal en dubbele straalhal van Sybrandy. In de nabije toekomst zullen hier de opleggers middels robottechniek gestraald worden!

 

 

Deze optimalisatie van productiecapaciteit heeft ook de Firma Inducoat van dhr. Van Pijkeren doen besluiten om met Sybrandy een nieuw project te ontwikkelen. In zijn nieuwe locatie in IJsselstein worden de chassis van Terberg Benschop van een coating voorzien. Voor de opstart zijn er een Sybrandy straalhal van 20 meter met schrapervloer en 2 spuitcabines van Rowit geplaatst. Om aan de grote productiecapaciteit van Terberg te voldoen wordt in de lijn een OMSG-werpstraler voor deze chassis geplaatst. Volautomatisch worden de chassis in deze installatie (met een doorvoercapaciteit van 3 x 3 meter!) gestraald en aansluitend in een cabine met schrapervloer afgeblazen. We kunnen dan ook gerust stellen dat Sybrandy de ondernemers in de oppervlaktetechniek laten stralen!

 

 

 

 

 

« terug naar het overzicht