Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Samenwerking van drie Eerselse bedrijven blijkt goede keus op de TIV Venray

Dit jaar presenteren de drie Eerselse metaaltoeleveringsbedrijven Driessen Las-Plaatwerk B.V., Kempmetal B.V. en TeamWorks B.V. zich voor het eerst als samenwerkende groep. Ditmaal op de TIV in Venray die van 13-15 november jl. werd gehouden.  Dat het promoten van hun jarenlange samenwerking de juiste is blijkt wel uit de grote schare belangstellenden die het team op hun gezamenlijke stand nr. 292 mochten begroeten. In totaal bezochten tientallen bezoekers in drie beursdagen hun stand.

 

"Vooral het niveau van de bezoekers, die onze stand bezochten, was erg hoog. Dat geeft wel aan dat nieuwe prospects, maar ook onze vaste klanten, geïnteresseerd zijn in deze samenwerkingsvorm. Zoals wellicht al bekend, werken wij op de achtergrond op technisch gebied al langer samen, en daar hebben wij ook bewust voor gekozen, maar dit jaar, door de toenemende vraag vanuit de markt voor een steeds completere dienstverlening willen we ons officieel presenteren als groep metaalbewerkingsbedrijven en getuige de positieve reacties van prospects, klanten, leveranciers en andere relaties op de TIV weet ik zeker dat dit een goede zet is geweest. Je ontzorgt de klant op deze manier maximaal en dat is voor ons als toeleveranciers toch een kernwaarde", aldus Stefan Driessen.

 

Ook John Kwinten, die tijdens de beurs de vertegenwoordiging van Teamworks voor zijn rekening nam, ziet dat het promoten van deze samenwerking past binnen de gezamenlijke strategie om de komende jaren als groep een grotere meerwaarde te kunnen creëren voor klanten. "De samenwerking is erop gericht om door middel van complementaire bedrijfsactiviteiten elkaars specialiteiten volledig te  benutten, om zo de komende jaren een nog groter aantal klanten van dienst te kunnen zijn", Aldus John Kwinten.

 

Stefan Driessen: "Hierdoor kunnen wij optreden als één betrouwbare partner in het complete productieproces, waardoor totaaloplossingen voor de klant kunnen worden verzorgd op het gebied van de productie van onderdelen tot en met complete (sub)samenstellingen. Eventuele benodigde inkoop materialen, uitbestedingen en nabehandelingen kan eveneens door ons uit handen worden genomen. "Gezamenlijk beschikken wij niet voor niets over 50 jaar ervaring op het gebied van precisieplaatwerk, fijnmechanische componenten, mechatronische samenstellingen en licht contructiewerk / framebouw", vult John Kwinten gekscherend aan.

 

"Met de deelname in 2012 aan meerdere beurzen, zoals de ESEF in maart en nu de TIV Venray hebben we gemerkt dat we op de goede weg zitten. Als groep ben je toch sterker, waardoor zeker ook de klant z'n profijt kan halen", aldus Stefan Driessen, die aangeeft zeer tevreden te zijn over de deelname aan de TIV in Venray en de groepspresentatie van de drie samenwerkende bedrijven.

 

 

« terug naar het overzicht