Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Grote inzamelactie voor Villa Pardoes tijdens 'Wonderlijke Wiltec Weken'

Speciale actie voor trouwe kanten én het goede doel Wiltec sluit het jaar 2014 knallend af met een bijzonder   initiatief: de 'Wonderlijke Wiltec Weken'. Met deze actie zet het Udense bedrijf zich niet alleen in voor haar relaties, maar ook voor het goede doel. Klanten krijgen een mooie cadeaucheque om te besteden bij Wiltec. Bij het verzilveren van deze cheque dragen zij direct bij aan een gratis vakantie voor ernstig zieke kinderen: Wiltec doneert namelijk 10% van de verzilverde cheque aan Stichting Villa Pardoes. Zo maakt het bedrijf samen met haar relaties wonderen waar voor vele gezinnen! Eind december wordt bekend gemaakt welk bedrag aan Villa Pardoes wordt geschonken.

 

Wiltec heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en werkt volgens de ISO 26000 richtlijnen, waarin MVO centraal staat. Om samen met relaties een mooie donatie te realiseren voor een goed doel, sluit hier dan ook perfect op aan.  

 

Over Villa Pardoes Een sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk .... Villa Pardoes is heel veel. Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

 

 

Over Wiltec Wiltec is specialist op het gebied van spuitapparatuur, spuitcabines, luchttechniek, perslucht en pneumatiek, filtermaterialen, cabineproducten, schuurmaterialen, tapes, AEG Powertools en persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Continu werken aan innovatie en slimme oplossingen voor klanten staat daarbij centraal. De Wiltec Groep biedt momenteel werk aan ongeveer 260 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim € 45 miljoen. In 2012 en 2013 ontving Wiltec van Deloitte de erkenning 'Best Managed Company' en verkreeg het bedrijf een Dun & Bradstreet Rating 1 certificaat.

 

 

 

« terug naar het overzicht