Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Jungheinrich maakt energiezuinigheid voor klanten te gelde

Met 2 Ploegen Garantie gegarandeerd 2 shifts werken zonder accuwisselen

 

Jungheinrich gaat ervoor zorgen dat bedrijven die in ploegendiensten werken, duizenden euro's per heftruck en magazijntruck besparen. De Duitse fabrikant gaat de inzetduur van haar modellen garanderen. Met de zekerheid voor de gebruiker dat hij met 1 accu 2 ploegendiensten achtereen kan werken, hoeft hij niet meer te investeren in wisselaccu's en bijbehorende inrichtingen. 

 

Jungheinrich loopt al jaren voorop op het gebied van energiezuinigheid, milieu en productiviteit van haar heftrucks en magazijntrucks. In onafhankelijke testen zijn Jungheinrichs soms wel 60% zuiniger dan concurrerende merken. "In ploegendiensten betaalt die energiezuinigheid zich dubbel terug", zo legt Director Sales Marcel Groen uit. "Dan profiteer je niet alleen van een lagere energierekening, je hoeft ook geen wisselaccu aan te schaffen, hebt geen wisselapparatuur nodig en hoeft de heftruck niet voor te bereiden op het accuwisselen. En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog eens minder ruimte nodig voor je laadstation." Die ruimte valt dan weer te gebruiken voor bijvoorbeeld opslag of werkruimte.

 

Geen twijfel

Om klanten te overtuigen van de energiezuinigheid geeft het bedrijf nu garantie op het feit dat één accu volstaat voor twee ploegen. Marcel Groen twijfelt er geen seconde over of dat wel lukt: "Dit is zeker geen bluf. Er is bijna geen situatie denkbaar waarin onze machines dat niet halen, maar mócht het misgaan, dan krijgt de gebruiker van ons een wisselaccu met minimaal dezelfde capaciteit cadeau." 

 

Service abonnement verplicht

Veel haken en ogen zitten er niet aan de garantie regeling. De machine en accu moeten in onderhoud zijn bij Jungheinrich en de accu moet zijn voorzien van autofill systeem en worden geladen met een hoogfrequent lader. Tussenladingen zijn niet nodig en ook niet toegestaan, zegt Jungheinrich, omdat de accu dan te snel veroudert. De garantie geldt maximaal vijf jaar of wanneer de accu 'versleten' is.

 

Jungheinrich behoort tot de grootste fabrikanten en leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Het bedrijf verkoopt, verhuurt en verricht service aan hef- en magazijntrucks en verzorgt bovendien totale magazijninrichtingen voor haar klanten. Daarbij levert het alle gerelateerde diensten zoals veiligheidskeuringen voor machines en magazijnstellingen, bedienertrainingen, advies en ontwikkelt het eigen software voor in en om het magazijn.

 

 

« terug naar het overzicht