Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Nieuwe bedrijfssoftware Paul Meijering Metalen legt boventoon op innovatie

Internationale groothandel in RVS halffabrikaten, Paul Meijering uit Zaltbommel kiest voor Thinkwise uit Apeldoorn voor het realiseren van zijn nieuwe bedrijfssoftware. Februari 2016 neemt Paul Meijering de nieuwe bedrijfssoftware in gebruik. 

 

De nieuwe bedrijfssoftware wordt geïntegreerd met de bestaande logistieke applicaties en de nieuwe financiële software. Paul Meijering kan straks eenvoudig managementinformatie bekijken en trends ontdekken bij klanten. Zo kan Paul Meijering Metalen slimmer werken en de bedrijfsprocessen stroomlijnen. Paul Meijering Metalen kan eenvoudig en snel wijzigingen doorvoeren en ICT strategisch inzetten bij de bedrijfsvoering. De nieuwe bedrijfssoftware is direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen. Klanten kunnen via het web inloggen en orders raadplegen.

 

De huidige bedrijfssoftware, Prostaal van Datamex, voldoet niet meer aan de eisen van de vooruitstrevende Paul Meijering. Paul Meijering, directeur, licht de keuze voor Thinkwise toe: "Om de beste roestvast staal leverancier in Europa te worden, blijven wij continu doorontwikkelen en vooruitkijken. Daarbij spelen ook de internationale klanten een grote rol. Het wordt steeds belangrijker om op een moderne en eenvoudige wijze te kunnen communiceren en zaken te doen. In Thinkwise hebben wij een partner gevonden die  naadloos aansluit op onze wensen. Zij zijn continu bezig met de doorontwikkeling van hun Software Factory en bezig met innovaties op ICT gebied. Deze innovaties zetten zij in bij hun klanten zodat deze klanten succesvol blijven. Met Thinkwise zijn wij klaar voor de toekomst en worden wij de beste roestvast staal leverancier in Europa".

 

 

« terug naar het overzicht