Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Ducona Holland BV: strong solutions in PET packaging breidt uit

Nieuwe high-end blaaslijn vergroot productiecapaciteit van PET-flessen aanzienlijk 

 

Ducona Holland bv, gevestigd in Aalten, is een toonaangevende producent van PET-flessen, (kinderveilige) sluitingen en PET-preforms. In februari 2016 heeft de organisatie, vanwege een sterk groeiende vraag, geïnvesteerd in uitbreiding van de bedrijfsmiddelen en productieprocessen met een gloednieuwe high-end blaaslijn en een vol automatische gerobotiseerde palletiser.

 

Ducona Holland bv richt zich, met A-kwaliteit machines en logistiek op maat, op hoge kwaliteit en 100% leveringsbetrouwbaarheid. De hoogwaardige Kosme KSB 6R blaasmachine draagt optimaal bij aan deze focus met een productie van 13.200 PET-flessen per uur en 100% lekcontrole. Zo kan de organisatie moeiteloos aan de groeiende vraag voldoen, ook in het geval van omvangrijke orders en piekmomenten. 

 

Deze zomer neemt Ducona Holland bv een nieuwe opslagruimte in gebruik van 2.500 m² en zullen de digitale (WMS/voorraad)systemen geoptimaliseerd worden. Tijdens Empack 2016 is Ducona te vinden in Hal 1, standnummer A100. De specialisten van Ducona staan u graag te woord.

 

 

« terug naar het overzicht