Wie doet wat?

Zoeken in WDW?YASKAWA pakt groots uit op de TechniShow!

Op de TechniShow 2016 is Yaskawa prominent aanwezig met twee stands. In hal 11, op stand A028, zullen er verschillende lasrobots te zien zijn zowel als een aantal handlingsrobots en een palletiseer robot. Hiermee laat Yaskawa zien op hoeveel manieren de robotsystemen kunnen worden ingezet voor het automatiseren van een breed scala aan industriële omgevingen. De tweede stand van Yaskawa bevindt zich in hal 10 en heeft stand nummer H023. Hier kunt u de innovatieve H-tafel booglascel zien, een unieke cyclustijdbesparende oplossing. 

 

Yaskawa staat samen met partner BMO Automation op de TechniShow, waar BMO onder andere haar nieuwste innovatie aan de Nederlandse maakindustrie zal tonen, de Platinum 24. Het unieke hieraan is dat BMO Automation een standaard systeemoplossing heeft voor het gelijktijdig volautomatisch door elkaar verwerken van verschillende producten en assen op een of twee draaibanken. Uiteraard zonder tussenkomst van een operator. De combinatie van slimme software voorzien van een onuitputtelijke functionele mogelijkheden lijst,  een krachtige  Yaskawa robot en een doordacht machine-ontwerp zorgen ervoor dat de Platinum 24 een hoog gehalte aan innovativiteit bevat.

 

Bij inlevering van een visitekaartje met een ingevuld deelname formulier is er dagelijks op de stand de erg leuke Omnibot Hello!MiP robot te winnen. De MiP robot kan worden bestuurd met handbewegingen of een smartphone, danst en heeft een learning mode en balanceermode.

 

Yaskawa is een partner die haar klanten geïntegreerde oplossingen kan bieden vanuit een enkele bron. De producten en oplossingen van Yaskawa ondersteunen al 100 jaar de automatisering van veel verschillende industrieën.

 

Yaskawa is te vinden op stand nummers 11.A028 en 10.H023.

 

 

« terug naar het overzicht