Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Barteling buizen investeert in een nieuwe HYD-MECH bandzaagmachine

Barteling Buizen B.V., gerenommeerd leverancier van hoog gecertificeerde stalen dikwandige buizen voor de machinebouw en offshore heeft recent een nieuwe volautomatische bandzaagmachine model H22A-120 met volledig aan en afvoersysteem geïnstalleerd van de Canadese fabrikant HYD-MECH, behorend tot de MEP Group. Met deze stabiele dubbelkoloms bandzaagmachine met een diameter capaciteit van Ø560 mm en een aanvoerslag van 3000 mm wordt een zeer hoge zaagprecisie gegarandeerd en kunnen grote series volautomatisch worden gezaagd. De machine heeft ook een halfautomaat functie voor het zagen van losse buisdelen. 

 

De robuuste en degelijke constructie met grote aanvoersnelheid, de gebruiksvriendelijkheid, eenvoudige bediening en andere bepalende specificaties heeft Barteling Buizen BV doen beslissen om voor deze HYD-MECH bandzaagmachine te kiezen. Daarnaast speelde de op maat ontwikkelde, degelijk gebouwde en gedeeltelijk buitenstaande gegalvaniseerde rollenbanen een grote rol bij de beslissing voor deze investering. De rollenbanen zijn afkomstig van de tot de MEP Group behorende Italiaanse fabrikant MEP die de machine en rollenbanen samenbouwde tot een werkend geheel dat volledig voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en CE-keur. Met enige regelmaat liggen er dikwandige buizen van 6 tot 8 ton op de rollenbaan en bandzaagmachine die met de grootste precisie gezaagd dienen te worden om onze klanten van een optimaal halffabricaat te voorzien.De zaagmachine compleet met rollenbanen is aangekocht bij Posthumus Machines te Drachten.

 

Barteling Buizen B.V. biedt hiermee een totaalpakket voor al uw zaagwerk. Naast de in dit artikel beschreven machine zagen wij met andere zaagmachines zeer nauwkeurig tot een maximale diameter van Ø1120mm, uniek in Nederland. Bovendien is er een zaagmachine die tot een diameter van Ø610mm onder verstek kan zagen. Een fraaie combinatie voor maatwerk van constructie- en machinebuizen. Mede door dit machinepark is het mogelijk zaagdelen binnen 24 uur te bezorgen door geheel Nederland en Vlaanderen. 

 

 

« terug naar het overzicht