Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Trotec beloont met iF Design Award 2016

Trotec heeft de prestigieuze internationale iF design award ontvangen voor de grootformaat laser cutter SP3000.

 

Focus op gebruiksvriendelijkheid

De SP3000 is een grootformaat laser cutter voor het bewerken van acrylaat, hout of textiel. Door het open ontwerp van de V-gevormde body is het werkgebied van 2,2 bij 3,2 meter van alle vier zijdes toegankelijk. Dit staat economisch laden en lossen mogelijk, zelfs tijdens de bewerking. "

 

De waarde voor de klant heeft de hoogste prioriteit voor ons wanneer wij een nieuw product ontwikkelen. Een doordacht ontwerp kan een belangrijke bijdrage leveren: gebruiksvriendelijkheid en superieure ergonomie leiden tot een efficiëntere workflow. Dit betekent meer winst voor onze klanten. Dat we de iF award hebben mogen winnen, betekent veel voor ons", aldus Andreas Penz, Managing Director Trotec Laser GmbH.

 

De iF International Forum Design GmbH is gevestigd in Hannover en beloont bijzondere ontwerpen sinds 1954. In 2016 zijn er meer aanmeldingen binnengekomen dan ooit tevoren, 5300 uit meer dan 50 verschillende landen. Bedrijven zoals Samsung, LG, Sony, Ferrari, Audi hebben eveneens een award gewonnen.

 

 

« terug naar het overzicht