Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Fabory lanceert nieuwe catalogus bevestigingsartikelen

Gisteren presenteerde Ronald Baarslag, General Manager van Fabory, het eerste exemplaar van Fabory's nieuwe bevestigingsartikelencatalogus aan klant Hans van den Bersselaar, Algemeen Directeur van Jos van den Bersselaar constructie bv in Udenhout, een staalbouwbedrijf dat producten zoals trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen maakt. De nieuwe Fabory-catalogus bevat 75.000 verschillende bevestigingsartikelen, 50% meer dan de vorige catalogus. Dit is het resultaat van Fabory's recente en omvangrijke productlijnuitbreidingen, waarmee Fabory aan de wensen en eisen van meer klanten kan voldoen. 

 

In de afgelopen jaren heeft Fabory tal van nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, die nu in de nieuwe catalogus te vinden zijn. Productcategorieën als maritieme producten, roestvast stalen en non-metrische bevestigingsartikelen, en tapbouten zijn uitgebreid. Het assortiment van MaxxFast, het merk dat Fabory exclusief op de markt brengt, is eveneens uitgebreid. Zo hebben klanten een nog grotere keuze uit hoogwaardige bevestigingsartikelen maar ook uit de gereedschappen en industriële producten van MaxxFast, tegen een concurrerende prijs. Fabory blijft het aanbod uitbreiden, zowel van bevestigingsartikelen als van aanverwante categorieën, zoals gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en industriële producten.
Producten zoeken in de nieuwe catalogus is eenvoudiger dankzij de verbeterde, gebruiksvriendelijke indeling van de productindex. Klanten kunnen nu alfabetisch navigeren op productgroep of norm.

 

De catalogus bevat uitgebreide en betrouwbare technische informatie over elk product, wat de positie van het bedrijf als 'Masters in Fasteners' weergeeft. Het aparte technische gedeelte, waarin toepassingsadviezen en handige informatie is opgenomen over productkenmerken als sterkte, afmetingen en oppervlaktebedekkingen, heeft een complete revisie ondergaan. Fabory biedt deze informatie ook online op www.fabory.com. Klanten kunnen door de digitale catalogus klikken en in de webshop producten bestellen. Dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd.

 

Ronald Baarslag legt uit dat klanten in de nieuwe en verbeterde catalogus de benodigde producten eenvoudiger kunnen vinden. "De catalogus biedt tal van nieuwe bevestigingsartikelen en bevat gedetailleerde en betrouwbare technische informatie. Onze klanten stellen dit bijzonder op prijs. Veel klanten hebben ons verteld dat ze nog steeds volop gebruikmaken van de gedrukte catalogus van Fabory, op kantoor, op de productielocatie of onderweg." Jos van den Bersselaar constructie bv is een staalbouwbedrijf en zij gebruiken bevestigingsartikelen van Fabory in hun producten. "De catalogus van Fabory wordt veelvuldig gebruikt door onze technische tekenaars wanneer zij detailtekeningen uitwerken voor onze vaak complexe projecten", zegt Van den Bersselaar.

 

 

« terug naar het overzicht