Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Connect 2 Cleanrooms opent kantoor in Nederland

Connect 2 Cleanrooms, de expert op het gebied van modulaire cleanrooms, heeft met de opening van een nieuw kantoor in Utrecht de eerste schreden op het vasteland van Europa gezet.

 

Nadat we deze markt de afgelopen jaren met succes hebben bediend vanuit ons hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, biedt dit nieuwe plaatselijke kantoor Nederlandse klanten het voordeel dat ze de expertise en volledige technische ondersteuning van Connect 2 Cleanrooms nu in de buurt hebben.

 

Joe Govier, arts en CEO van Connect 2 Cleanrooms, is erg enthousiast over de mogelijkheden die de synergie tussen de Nederlandse markt en de visie van Connect 2 Cleanrooms biedt. "Nederland is een voedingsbodem voor toonaangevende en innovatieve, hightech precisie-industrie, met zeer geavanceerde faciliteiten en spraakmakende research en development. Wij delen het Nederlandse talent voor creativiteit en ondernemerschap en zijn verheugd dat we nu in de positie verkeren om nóg betere service te bieden en samen te werken met gelijkgestemde bedrijven." Onze klanten kunnen de vestiging in Utrecht inschakelen als ze een nieuwe cleanroom of laminaire stromingskast nodig hebben, en natuurlijk kunnen ze hier ook terecht voor permanente ondersteuning en cleanroom-validaties voor hun bestaande schone ruimten.

 

Verder biedt Connect 2 Cleanrooms volledige aftersales-support zoals validatie- en servicecontracten, evenals een volledige cleanroom-training. Ons nieuwe kantoor ligt op loopafstand van Utrecht Centraal Station, het grootste en drukste station van Nederland, en is vanuit heel Nederland zeer goed bereikbaar.

 

Tegelijk met de opening van het Nederlandse kantoor is een nieuwe Nederlandstalige website online gegaan, www.connect2cleanrooms.nl. Hier kunnen klanten uitgebreide informatie vinden over innovatieve lokale oplossingen voor schone ruimten.

Connect 2 Cleanrooms verheugt zich erop voortaan nauwer met haar Nederlandse klanten te kunnen samenwerken. 

 

 

 

« terug naar het overzicht