Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Bezoek Spinner tijdens Open Dagen van 16 - 17 Juni

Limas nodigt de verspanende industrie uit om kennis te maken met het uitgebreide machineprogramma en productiefaciliteiten van Spinner. Daarom organiseren zij ter gelegenheid van de Spinner Open Dagen en de wereldpremière van de VC1650, een informatieve reis naar de fabrieken van Spinner in het Zuid-Duitse Sauerlach (München).

 

 

 

LIMAS is sinds 2002 importeur van hoogwaardige CNC gestuurde verspaningsmachines en verzorgt voor de Nederlandstalige markt de verkoop en service voor Spinner.

 

Duizenden bedrijven wereldwijd werken dagelijks met Spinner machines. Overal waar

hoge eisen gesteld worden m.b.t. kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de Spinner machines

op hun plaats. Spinner heeft een uitgebreid programma van (ultra)precisie draaibanken,

CNC draaibanken en 3-, 4- en 5-assige bewerkingscentra.

 

Tijdens de Open Dagen zal behalve een rondgang door de productie, ook het complete machineaanbod onder spaan te zien zijn. Verder verzorgt Spinner een aantal workshops op het gebied van o.a. automatisering, besturingen en CAD/CAM programmering.

 

Naast een bezoek aan de fabriek zal ook de Duitse cultuur aan bod komen en bezoeken we o.a. een van de oudste Duitse brouwerijen. Verder biedt de reis voldoende gelegenheid tot netwerken met vak- en branchegenoten.

 

De bijdrage voor deze reis bedraagt € 250,- per persoon en is geheel verzorgd, incl.

vluchten, overnachtingen, excursies, eten en drinken. Vertrek is 16 juni om 15.00 uur vanaf Düsseldorf en terugkomst op 17 Juni om ca. 18.00 uur. Voor parkeergelegenheid e.d. wordt gezorgd.

 

Opgave voor deze reis kan via verkoop@limascnc.nl, voor meer informatie omtrent dit bezoek kunt u telefonisch contact opnemen via 0475-510159. Er is ruimte voor 20 personen.

 

 

 

 

« terug naar het overzicht