Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Raben Netherlands steunt de Roparun 2016

Raben Netherlands steunt dit jaar de Roparun 2016 met o.a. kleding en een truck. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft al ruim 62 miljoen euro opgehaald. 

 

Meer dan 300 teams zetten zich in het weekend van Pinksteren, 15-16 mei in voor dit goede doel. Enkele weken na de estafette, wordt het opgebrachte geld bekendgemaakt. Met de opbrengsten van voorgaande jaren zijn meer dan 100 goede doelen ondersteund. 


In de aanloop naar de Roparun organiseren teams allerlei activiteiten en acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Raben Netherlands ondersteund met kleding, warme dekens, petjes en zal er een Raben truck meerijden voor twee dagen voor alle toebehoren. 
Op de website van de Roparun kunt u terugvinden welke goede doelen worden gesteund en hoeveel geld er per team is opgehaald. 

 

''De Roparun is een mooi evenement, welke tig goede doelen ondersteunen. Wij zijn er trots op dat wij hier onderdeel van kunnen zijn, en de mensen ondersteunen die dagelijks werk verrichten voor mensen met kanker'', aldus Jackie Aalbers,Marketing/PR Coördinator.

 

 

« terug naar het overzicht