Wie doet wat?

Zoeken in WDW?ABB en Thomas & Betts samen verder als één bedrijf

Vanaf 1 juli gaan Thomas & Betts en ABB b.v. samen verder als één bedrijf. ABB nam Thomas & Betts al in 2012 over; dit krijgt nu een logisch vervolg met de eenwording van de bedrijven.  

 

De producten uit het Thomas & Betts programma sluiten uitstekend aan op ABB's programma producten en oplossingen voor het aansluiten, beschermen, controleren en meten van elektrische installaties, groepenkasten, energieverdelers, elektronica en elektromechanische apparaten. Klanten profiteren daarbij van de voordelen die de integratie heeft voor onder meer de productontwikkeling en serviceverlening. Bovendien krijgen zij nu de voordelen van een wereldspeler lokaal binnen handbereik. 

Met ingang van 1 juli is de gezamenlijke naam van de bedrijven ABB. Met de eenwording is het ABB portfolio nu verrijkt met producten en merken voor kabelmanagement, connectiviteit en aarding, doorvoeringen en doorvoeringsystemen, noodverlichting en explosieveilige componenten en systemen, waaronder verlichting. De bestaande, klinkende merknamen, zoals VanLien, Ty-Rap en DTS, blijven bestaan maar gaan nu onder de ABB-vlag verder.

 

ABB is bekend als wereldleider in energie en industriële automatisering. Voor Thomas & Betts geldt dit op het gebied van elektrotechnische producten en diensten zoals noodverlichting, kabelmanagement en explosieveilige verlichting.

De Benelux-vestiging van ABB verbindt de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers met de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern. Met het bundelen van de ambities van beide bedrijven verwacht het bedrijf nu en in de toekomst een krachtige oplossing te bieden aan klanten, met de vertrouwde en bekende directe bereikbaarheid.

 

ABB in de Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren met gelijktijdige vermindering van de belasting voor het milieu. De ABB-groep is werkzaam in meer dan 100 landen en stelt ongeveer 130.000 mensen te werk.

 

 

 

 

« terug naar het overzicht