Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Emerson introduceert nieuwe app om de conditie van hoogkritische machines te bekijken

De gegevens die een CSI 6500 ATG systeem over apparatuur verzamelt, zijn nu ook in te zien op mobiele devices. Zo kunnen gebruikers de conditie van de machines en processen gemakkelijker volgen. 

 

Met de nieuwe ATG View app van Emerson hebben gebruikers sneller en gemakkelijker toegang tot de informatie over de conditie van hun kritische machines. De app levert de informatie van Emerson's machine protectie- en predictie monitoringsysteem CSI 6500 ATG rechtstreeks aan de gebruiker.

 

Gebruikers kunnen met hun mobiele device een QR-code scannen die op de kast van de CSI 6500 ATG staat. Ze kunnen dan meteen de status en de conditie van alle kaarten en metingen in die kast zien. Onderhoudsmedewerkers werken zo hun ronde sneller af en hoeven niet onnodig terug naar de controlekamer. Hierdoor is het team productiever en reageert het beter op veranderingen in de conditie van de apparatuur.

 

"Het bespaart veel tijd om de protectie- en predictiegegevens van dezelfde kaarten en metingen op een mobiel toestel beschikbaar te hebben", aldus Bjoern Mueller, product manager sensors & systems voor de Reliability Solutions business van Emerson. "De nieuwe app is ontwikkeld om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om de conditie van hun apparatuur en processen in de gaten te houden. Zo kunnen zij er zeker van zijn dat deze betrouwbaar en efficiënt functioneren."

 

De app is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen er snel mee aan de slag. ATG View is beschikbaar in de Google Play Store en in de Apple AppStore.

 

Ga voor meer informatie over de ATG app van Emerson of andere CSI-producten naar www.EmersonProcess.com/csi.

 

 

 

 

« terug naar het overzicht