Wie doet wat?

Zoeken in WDW?SAMEN sterker op het Vihamij Plein (stand 532) tijdens IVH 2016

Bij Vihamij streven we er iedere dag naar een betrouwbare partner te zijn voor de installateur en vakman. We bieden deskundig advies, we komen afspraken na en leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dat doen wij niet alleen! Met behulp van professionele toeleveranciers hebben we zorgvuldig ons assortiment samengesteld. Deze drijfveer heeft ertoe geleid dat we op de Installatie Vakbeurs 2016 in Hardenberg SAMEN met een aantal leveranciers het eerste Vihamij Plein in gaan richten. 

 

SAMEN met Icopal, EPDM Systems, Gewiss en Kopos hebben we de handen ineen geslagen om een bezoek aan het Vihamij plein interessant te maken. Zodat je met een beetje meer kennis en een beetje meer productinformatie de beurs verlaat.

 

Partners op het Vihamij Plein

Samen is dus niet alleen. Op het Vihamij Plein presenteert iedere aanwezige leverancier zich op geheel eigen wijze:

  • Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan dakbedekking voor ieder dak. Icopal biedt bitumen, dakpannen en synthetische dakbedekking voor platte, licht hellende en hellende daken.
  • De EPDM Hotspots in de Vihamij vestigingen zijn the place to be, voor alle professionals die met EPDM materialen willen werken. Met topmerken als Topskin EPDM en Groofy EPDM producten bent u verzekerd van de juiste producten voor een duurzame afdichting.
  • GEWISS is een internationale leider in de productie van systemen en componenten voor laag voltage elektrische installaties. De Gewiss groepenkasten kenmerken zich door een scherpe
    prijs- kwaliteitsverhouding en kunnen in elk gewenste samenstelling worden toegepast.
  • Kopos is producent van elektrische installatiematerialen in kunststof en metaal.

Private label: GENA

GENA, het private label van Vihamij, is bij steeds meer van onze klanten bekend. Het GENA merk kunnen we omschrijven als strak, compleet en betaalbaar. Kwaliteit en gebruiksvriendelijk zijn kenmerken van alle producten in het pakket. Met een de wandclosetcombinatie, wastafelmeubel en douchewanden en -cabines is het assortiment steeds completer. Deze maand introduceren wij de GENA Nice douchegoot! Deze douchegoot is compact en van volledig RVS. Een aanwinst in iedere badkamer. Tijdens de beurs is het complete GENA "sanitair" assortiment te zien. Laat je inspireren!

 

Kortom, redenen voldoende voor een bezoek aan het Vihamij Plein.  Daar word je STERKER van! SAMEN.

 

 

 

 

« terug naar het overzicht