Wie doet wat?

Zoeken in WDW?70 jarig Biesheuvel Techniek opent nieuw Distributie Centrum in Venlo

Binnenkort neemt Biesheuvel Techniek het nieuwe, innovatieve distributiecentrum Venlo in gebruik. 29 september 2016 is de Officiële opening door Stephan Satijn, wethouder gemeente Venlo en Meino Noordenbos, CEO van Biesheuvel Groep B.V. Voor klanten is er die dag een geheel op innovaties gericht programma waarbij ruim 40 A-merk leveranciers, de laatste productontwikkelingen tonen. Uiteraard zal het personeel van Biesheuvel Techniek met trots een rondleiding door het DC verzorgen.

 

Het nieuwe DC Biesheuvel Techniek heeft een oppervlak van 12.000 m2 en is 3 maal zo groot. Het aantal artikelen op voorraad groeit ook met factor 3 naar 80.000 artikelen.

De totale investering bedraagt € 20 mln. Een rollerbaan- en magazijnbeheersysteem zijn geïnstalleerd om de groei aan te kunnen. Verbeterd LED-licht en stofvrije papier/karton verwerking zijn duurzaam toegepaste verbeteringen.

 

Biesheuvel Techniek wenst haar MRO-klanten en haar Engineering-klanten in OEM/Machinebouw optimaler te bedienen. De markt vraagt enerzijds om optimale beschikbaarheid van onderhoudsartikelen en anderzijds om technische competentie over de toepassing van innovatieve producten en services. Het nieuwe DC, BT branches en specialistische Units zorgen voor modernere bediening van de Industrie.

 

 

Biesheuvel Techniek en D'hont  werken vanuit 40  branches met een omzet van >€ 130 mln en is een toonaangevende speler in de Mechanische MRO markt in de Benelux. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 700.000 producten in:  aandrijftechniek, elektrische & mechanische aandrijvingen, lineair techniek, pneumatiek & hydrauliek, flow & seals, tooling & verspaning, veiligheid & ergonomie, gereedschappen, kunststoffen, lastechniek, bevestiging & montage techniek, reiniging en industrial supplies.

De gespecialiseerde Business units: MCA Motion Control Automation, Stamhuis Lineairtechniek, Rotrans Belting, Roelofs Meetinstrumenten, Safe & Sure, Voerman Nijmegen, TCB Komeetstaal, Peters/Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux, Testcom en recentelijk Perk Zaanstad zorgen voor juiste competences.

 

 

« terug naar het overzicht