Wie doet wat?

Zoeken in WDW?FLIR introduceert vijf nieuwe warmtebeeldcamera's

Nieuwe apparatuur inspireert consumenten en professionals om de "World's Sixth Sense" te ervaren

 

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) introduceerde in de eerste week van januari vijf nieuwe warmtebeeldcamera's op de 2017 Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, waaronder twee nieuwe derde generatie FLIR ONE warmtebeeldcamera's voor smartphones, twee nieuwe dual sensor warmtebeeldcamera's voor drones en een robuuste compacte warmtebeeldcamera voor woning- en gebouwinspecties. Alle vijf producten zijn voorzien van een FLIR Lepton®, FLIR's revolutionaire microwarmtebeeldcamera en FLIR's gepatenteerde MSX®-technologie, die de beeldkwaliteit en leesbaarheid aanzienlijk verbetert door de dynamische toevoeging van waarheidsgetrouwe details van de gewone camera op het warmtebeeld.  

 

 

"Deze innovatieve, nieuwe warmtebeeldapparatuur breidt de bruikbaarheid en toegevoegde waarde van low-cost warmtebeeldtechnologie uit naar de consumentenmarkt en kleinere ondernemingen," aldus FLIR President en CEO, Andy Teich. "Warmtebeeldtechnologie is tegenwoordig toegankelijker dan ooit omdat wij blijven werken aan het kleiner, krachtiger en betaalbaarder maken ervan. Wij bieden nu een warmtebeeld-'sixth sense' met de derde generatie FLIR ONE, FLIR Duo voor drones en FLIR C3-camera voor professionals."

 

Derde generatie FLIR ONE-camera's voor smartphones

De derde generatie FLIR ONE is gebaseerd op eerdere modellen van de FLIR ONE en is een krachtig instapmodel warmtebeeldcamera voor op iOS- of Android-apparaten. De derde generatie FLIR ONE is uitgerust met een in de hoogte verstelbare OneFitTM-connector, incl. USB-C-uitvoering voor Android en is eenvoudig aan te sluiten op diverse smartphones zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Met een adviesprijs van € 249 (incl. BTW) is deze derde generatie FLIR ONE de meest betaalbare FLIR ONE tot dusver. Het is de perfecte camera om mensen te laten kennis maken met de voordelen van warmtebeeldtechnologie.

 

De compleet nieuwe FLIR ONE Pro is de meest geavanceerde FLIR ONE ooit. De FLIR ONE Pro € 499 incl. BTW) heeft een robuust ontwerp, is voorzien van de nieuwe in de hoogte verstelbare OneFit-connector, is uitgerust met krachtigere beeldfuncties en is ideaal voor professionals die warmtebeeldtechnologie inzetten tijdens hun werkzaamheden. De FLIR ONE is voorzien van MSX- en VividIRTM-beeldverwerkingstechnologie en levert fantastische beeldkwaliteit en -details. De professionele functies omvatten meerdere spottemperatuurmeters en one-touch rapportagemogelijkheden voor het snel interpreteren en delen van resultaten. De volledige integratie met de FLIR Tools app voor gegevensanalyse maakt de FLIR ONE Pro tot een hoogwaardige warmtebeeldcamera voor professionals die meer warmtebeeldfuncties vereisen van hun mobiele apparatuur.

 

Zowel de FLIR ONE als de FLIR ONE Pro zullen in de eerste helft van 2017 verkrijgbaar zijn via de gevestigde FLIR-partners en op FLIR.com. Klanten kunnen zich vooraf registreren voor de FLIR ONE en FLIR ONE Pro op www.flir.com/ces2017.

 

 

 

FLIR Duo-camera's voor drones

 

De FLIR Duo is de eerste multi-sensor camera op de dronemarkt die is uitgerust met FLIR's Lepton microwarmtebeeldcamera, een HD 1080p gewone camera en FLIR's gepatenteerde MSX-technologie. De FLIR Duo biedt veelzijdige, geïntegreerde opnames naar een micro SD-kaart en real-

time bediening van de camerafuncties op afstand. De FLIR Duo is te monteren op ieder airframe dat geschikt is voor de meeste populaire actioncamera's. Gebruikers kunnen tijdens de vlucht schakelen tussen de warmtebeeldcamera en de gewone camera van de FLIR Duo of beelden van beide camera's weergeven in een picture-in-picture-modus. De prijs van € 949,99 (incl. BTW) maakt de FLIR Duo zowel toegankelijk voor drone-hobbyisten als professionals.

 

De FLIR Duo R met een adviesprijs van € 1.239,99 (incl. BTW) voegt nauwkeurige temperatuurmetingen toe voor commerciële toepassingen waaronder de landbouw, de bouwsector, weg- en waterbouw, gebouwinspecties en de openbare veiligheid.

 

Zowel de FLIR Duo als de Duo R zijn vanaf heden te bestellen via de gevestigde FLIR-partners en via www.flir.com/duo.

 

FLIR C3-warmtebeeldcamera voor de woningbouw

De FLIR C3 is een robuuste warmtebeeldcamera in zakformaat voor bouwinspecteurs, makelaars, aannemers en andere professionals die graag beschikken over een krachtig diagnostisch hulpmiddel voor het snel lokaliseren van verborgen problemen met betrekking tot elektriciteit, energie-efficiënte of vocht. De FLIR C3 is voorzien van een helder 3" touchscreen, Wi-Fi-connectiviteit voor een snelle beeldoverdracht, een hogere gevoeligheid en meetfuncties voor nauwkeurige temperatuurmetingen. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een nieuwe picture-in-picture-functie voor een betere beeldvergelijking op locatie. De FLIR C3 zal in het eerste kwartaal van 2017 verkrijgbaar zijn aan een adviesprijs van € 699 (excl. BTW) via de gevestigde FLIR-distributiepartners en de FLIR.com store. Klanten zich vooraf registreren op www.flir.com/ces2017.  

 

 

 

« terug naar het overzicht