Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Business Software Event 2017 in teken maakindustrie

Het Business Software Event voor de klantorder- en voorraadgestuurde industrie heeft dit jaar als thema 'Business Software voor de maakindustrie - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht'. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ict. Uiteraard komen trends als smart industry, internet of things, big data, cloud en software-as-a-service aan bod, maar de focus ligt dit jaar op de basics, vertelt eventmanager Moniek Groot van organisator Mikrocentrum.  

 

Business software als antwoord op uitdagingen binnen de industrie 

Van bedrijven uit de industrie wordt steeds meer geëist: meerwaarde bieden door complexere producten te leveren, met steeds meer partijen samenwerken, doorlooptijden verkorten, voorraden verminderen, enzovoort. Klanten stellen steeds meer eisen, tegelijkertijd neemt de concurrentie toe. Bedrijven kunnen daarom niet zonder goede businesssoftware die meerdere schakels bestrijkt in een keten, zowel intern als extern. Van ontwerp via bedrijfs- en productiebesturing tot en met aflevering, service en onderhoud. 'Voor veel maakbedrijven is smart industry nog ver van hun bed', aldus Groot. 'Wij stellen hun actuele uitdagingen centraal: 'Hoe stoom ik mijn bedrijf klaar voor de toekomst, hoe krijg ik grip op de interne processen en kan ik die beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?' Bedrijven zien kansen, maar worstelen vaak met het implementeren ervan, weet Groot. 'Wij geven inzicht hoe ze bedrijfsprocessen met slimme software kunnen verbeteren. Succesverhalen van collega's en aansprekende best practices moeten de bezoekers inspiratie bieden.'


Breed scala aan bedrijfsprocessen en bijbehorende software

Het Business Software Event 2017 richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België: klantorder- en voorraadgestuurde bedrijven in onder meer de automotive, elektronica, machine- en apparatenbouw, metaalbewerking, rubber- en kunststofverwerking en scheepsbouw. Het event bestrijkt een breed scala aan bedrijfsprocessen en de bijbehorende software: van CAD, CAM, PDM en PLM tot en met ERP, MES, WMS en CRM, inclusief overkoepelende processen als integratie, kwaliteitsmanagement en business intelligence.

 

Uitgebreid programma en uitreiking Business Software Award

Het gratis toegankelijke event vindt plaats op 28 september in een nieuwe locatie, de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Naast plenaire keynotes en diverse expert classes vermeldt het programma, voor de tweede keer, de uitreiking van de Business Software Award. Deze award wordt uitgereikt aan een organisatie die bijzondere resultaten behaald heeft door de inzet van business software. Organisaties kunnen zich schriftelijk aanmelden via het aanmeldformulier. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt door een deskundige vakjury. De genomineerden presenteren zich op het event, waarna de winnaar van de Business Software Award wordt gekozen op basis van het oordeel van de jury en de stemmen van het publiek.

 

VIP arrangement

Nieuw is dit jaar het VIP-arrangement, een volledig verzorgde avond waar exposanten en hun genodigden kunnen netwerken en ervaringen delen. Gastspreker is Henk Snellink van WP Haton, fabrikant van deegverwerkingsmachines voor de broodproductie. Hij vertelt over de transformatie van zijn traditioneel georganiseerde maakbedrijf tot een servicegerichte dienstverlener, met businesssoftware als een van de ingrediënten.

 

www.business-software-event.nl

 

Business Software Event is hét netwerkmoment om u uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

 

Thema: Business Software voor de maakindustrie - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht
Datum:
28 september van 10.00 - 17.30 uur

Locatie: Midden Nederland Hallen, Barneveld
Organisatie:
Mikrocentrum

 

Entree bezoekers: gratis voor eindgebruikers en €375 euro excl. BTW voor leveranciers, systemintegrators en adviseurs

 

 

 

« terug naar het overzicht