Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Duurzaam Amsterdam Nuon levert deze restwarmte aan de huizen op Java-eiland, Sporenburg, Rietlanden en Borneo. Momenteel ontvangen deze huizen stadswarmte via ketels in de buurt,deze ketels worden op termijn waar mogelijk weggehaald. Uitbreiding van het

Innovatie loopt als een rode draad door de geschiedenis van ons bedrijf. Wij zoeken altijd naar methodes om beter, efficiënter en veiliger te werken. 

 

In dit kader nemen wij deel aan de partnersamenwerking Project Smart Tooling, een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Interreg is gericht op grensoverschrijdende samenwerking en heeft als doel het versterken en bevorderen van de innovatie en duurzame ontwikkeling binnen de grensregio. Voor het project Robotica Smart Tooling ontwikkelt Ki<|Mpi - verantwoordelijk voor het financiële en inhoudelijke projectmanagement - in samenwerking met partners uit Vlaanderen en Zuid-Nederland, waaronder Mourik, innovatieve roboticatoepassingen voor maintenance in de procesindustrie.

 

 

« terug naar het overzicht