Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Crown op de Transport & Logistics 2017 in Antwerpen

Vooruitstrevende oplossingen voor hogere prestaties en lagere magazijnkosten


Crown, een van de grootste intralogistieke ondernemingen ter wereld, zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de beurs Transport & Logistics die van 17 tot en met 19 oktober 2017 zal plaatsvinden in Antwerp Expo. Crown zal verschillende van zijn vooruitstrevende oplossingen presenteren, die de productiviteit en bedrijfsefficiëntie van klanten verbeteren.

 

Op beursstand 146 in hal 4 zullen onder andere de multifunctionele heftrucks van de MPC 3000-serie te zien zijn. Deze zijn sinds kort ook leverbaar met de bekende, meermaals bekroonde QuickPick® Remote orderpicking technologie. Ook zullen de onlangs geïntroduceerde elektrische pallettruck van de WP 3010 waarmee Crown zijn beproefde WP 3000-serie uitbreidt en de nieuwe generatie van de Crown Work Assist Vehicle, beter bekend als de "Wave"worden getoond.

 

"Crown breidt zijn productaanbod voortdurend uit om de prestaties in het magazijn te verbeteren en de kosten te verlagen", legt Stéphane Van den Bogaert, Director Operations Benelux & France uit. "Onze QuickPick Remote technologie is hiervan een uitstekend voorbeeld. Deze oplossing voor verbetering van de veiligheid en efficiëntie heeft uitstekende ergonomische eigenschappen en biedt praktische voordelen en een echte meerwaarde in verschillende toepassingen. In de afgelopen jaren is het systeem al miljoenen uren gebruikt door allerlei klanten. Hierbij is duidelijk geworden hoe goed het in de praktijk presteert.

 

We zijn doorgegaan met het ontwikkelen van de prestatieparameters van QuickPick Remote, wat ons nu in staat stelt om de technologie uit te breiden naar andere toepassingen. Dit betekent dat we verder kunnen gaan met het verbeteren van de kwaliteit van magazijnwerkzaamheden, zodat de productiviteit verder omhoog kan. In het algemeen kunnen we een individueel antwoord op de specifieke behoeften van elke klant bieden. De klanten kunnen vertrouwen op ons uitgebreid productaanbod, onze financieringen en onderhoudsprogramma's op maat en onze klantgerichte dienstverlening." 

 

Multifunctionele heftruck Crown MPC 3000

De Crown MPC 3000-serie, die opnieuw verbeterd is en nu gebruikmaakt van de QuickPick Remote-technologie, combineert de voordelen van een orderverzamelaar met de mogelijkheden van een heftruck met contragewicht. Met rijsnelheden tot 12,5 km per uur, een hefvermogen tot 1200 kg en hefhoogten tot 4,3 meter zijn deze trucks flexibel genoeg voor de meest uiteenlopende magazijntoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn het verzamelen van orders, productopslag en voorraadaanvulling, transport over lange afstanden en dubbel stapelen. Wanneer ze bij het orderverzamelen worden gebruikt, kunnen bestuurders lege ophaallocaties aanvullen zonder van voertuig te hoeven verwisselen.

 

Crown WP 3010: sterk, robuust, betrouwbaar en compact

Een elektrische pallettruck die voor dagelijkse leveringen op vrachtwagens of in krappe retailomgevingen wordt ingezet, wordt met unieke uitdagingen geconfronteerd. Verschillende soorten vloeren, smalle deuropeningen, liften, krappe gangpaden en lastig hanteerbare ladingen zijn geen uitzonderingen. De nieuwe WP 3010 elektrische pallettruck van Crown is ontworpen voor dit soort situaties. Met een gewicht vanaf 279 kg (exclusief batterij) en een hefvermogen tot maar liefst 1,6 ton is de nieuwe truck uitzonderlijk licht, maar ook krachtig en robuust. Dankzij de duurzame stalen afdekpanelen is hij tegen de zwaarste werkomgevingen opgewassen. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de pallettruck zich zelfs in zeer krappe ruimten gemakkelijk laat manoeuvreren. Hierdoor is de WP 3010 uitermate geschikt voor gebruik in smalle supermarktgangpaden en het laden en lossen van vrachtwagens.

 

Veelzijdig op elk niveau: de nieuwe generatie Work Assist Vehicle

Met zijn intuïtieve bedieningselementen verhoogt de Wave® Work Assist Vehicle de veiligheid, productiviteit en flexibiliteit in toepassingen met reikhoogten tot vijf meter waarbij doorgaans ladders worden gebruikt. Het voertuig blinkt bovendien uit in drukke, krappe ruimtes in een breed scala aan retail-, distributie- en productiescenario's. Voorbeelden hiervan zijn het verwerken en transporteren van kleine ladingen in ontvangst-, verzend- en opslagtoepassingen en het verzamelen van orders. De nieuwe WAV 60 is daarnaast ideaal voor het uitvoeren van gebouwenonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden op hoogte.

 

De heftruckfabrikant presenteert bovendien de innovatieve lpg-truck met contragewicht van de C-5 serie, de multigetalenteerde, stabiele en buitengewoon wendbare vierwieltruck met contragewicht van de SC 6000-serie en de reachtruck van de ESR-serie voor de snelle, soepele, veilige en economische afwikkeling van intern transport.

 

 

« terug naar het overzicht