Wie doet wat?

Zoeken in WDW?De Maakindustrie Dag; Voorheen de Techni-Pre-Show

Voorproefje op de TechniShow maart volgend jaar


Ter voorbeschouwing op de TechniShow in maart 2018 vindt op 19 oktober voor de tweede keer Dé Maakindustrie Dag plaats. Deze minibeurs, die voorheen de Techni Pre-Show heette, vindt plaats bij STYLE CNC Machines, in het centraal gelegen Bunschoten.

 

Deze editie staat in het teken van kennis en het behoud van technologische kennis in de maakindustrie. Bedrijven uit de technische sector en daarbuiten komen bijeen om hun kennis en kunde te presenteren, waarbij alle specialismen op het gebied van verspaning en de maakindustrie worden getoond. De exposanten krijgen de mogelijkheid om hun nieuwste producten en innovaties te tonen. 

 

Het doel van De Maakindustrie Dag is om deskundigen binnen de sector samen te laten komen, waarbij er onderling ideeën en visies kunnen worden uitgewisseld. Samen met meerdere kennissessies over de gehele dag wordt er op deze manier actief bijgedragen aan het behoud van technologische kennis in Nederland.

 

De diversiteit aan exposanten is groot. Buiten alle technische bedrijven zijn er ook dienstverlenende bedrijven die hun expertise komen delen. Eén van die bedrijven is Match-Day. Match-Day helpt bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten. Bedrijven die er niet aan toe komen om zelf nieuwe klanten te benaderen, of meer resultaat uit hun sales willen halen. "Wij geloven dat je zelf in de hand hebt, hoe succesvol je bent. Onze visie is dat je kansen niet krijgt, kansen die pak je", aldus Jorg Hartog van Match-Day.

 

Ook Hoffmann Group, één van 's werelds grootste leveranciers van gereedschappen en bedrijfsinrichtingen is weer aanwezig als exposant. Henry Blom, algemeen directeur van de Hoffmann Group: "Wij zijn verheugd deel te mogen nemen aan Dé Maakindustrie Dag, omdat we van mening zijn dat we door het bundelen van krachten de bezoekers een interessante dag kunnen bieden. Onze focus zal gedurende deze dag liggen op een aantal nieuwe GARANT innovaties, die door onze specialisten gepresenteerd worden."

Deze en alle andere exposanten moeten zorgen voor een succesvolle editie van Dé

 

Maakindustrie Dag, waarna eenieder optimaal voorbereid de TechniShow 2018 tegemoet kan zien. Wilt u Dé Maakindustrie Dag bijwonen, reserveer dan gratis uw toegangskaarten op www.demaakindustriedag.nl

 

 

 

« terug naar het overzicht