Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Wiltec daagt bezoekers uit op Safety&Health@Work beurs!

De keuze voor een nieuw bedrijfskledingpakket is een serieuze zaak. Evenals het organiseren van de veiligheid binnen een bedrijf. Verantwoordelijken moeten er niet aan denken dat ze bijdragen aan de zorgelijke cijfers van bedrijfsongevallen die we regelmatig voorbij zien komen... Daarom heeft Wiltec een compleet serviceconcept ontwikkeld waarbij slapeloze nachten en hoofdpijndossiers verleden tijd zijn! Zo compleet en georganiseerd hebben de bezoekers het nog niet gezien, daarvan is de Udense specialist overtuigd.

 

 

 

Een compleet serviceplan waarmee  alle veiligheid binnen een bedrijf in een handomdraai wordt geregeld. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Wiltec doet het en speelt daarbij in op de steeds groter wordende behoefte van bedrijven om de veiligheid van hun medewerkers maximaal geregeld te hebben. Wiltec presenteert dit concept voor het eerst op de Safety&Health@Work beurs. Daarnaast vinden bezoekers op deze stand de nieuwste innovaties op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Om het totaalplaatje aan te kleden, presenteert Wiltec een greep uit de collectie van comfortabele en praktische beroepskleding met ook daarbij een compleet serviceconcept.


Een tipje van de sluier opgelicht voor de vier hoofdbranches van deze beurs:

 

Bouw
Siberische kou, extreme hitte, harde wind en geselende regen: in de bouw moeten uw vakmannen het hele jaar door kunnen werken. Kou- en hittestress zijn een grote veroorzaker van lagere productiviteit en hoger verzuim en leiden dus tot hoge kosten. We beschermen uw mensen het hele jaar, door weer en wind. Op de beurs is te zien hoe én welke innovatieve producten daarbij horen.

 

Logistiek
De logistieke sector groeit enorm door alle webshop bestellingen. Veel logistieke bedrijven kampen met een personeelstekort en veel wisselingen. Het verloop van personeel in de logistieke sector is dan ook één van de grootste uitdagingen. Wiltec komt met oplossingen waardoor medewerkers zich veel meer verbonden voelen met het bedrijf, trots zijn én veiliger werken.  

Industrie
Een kwart van de ongevallen vindt plaats in de industrie. Het is daarmee de sector met de meeste ongevallen! De meest voorkomende ongevallen zijn vallen, snijden en gehoorschade. Wiltec heeft zichzelf niet voor niets de missie gesteld om werkend Nederland veilig te maken en gaat daarom met een ontzorgconcept én de meest vernieuwende producten met deze sector om tafel!

 

Haven
Tegen zo laag mogelijke kosten, veilig én efficiënt kunnen werken. De organisatie van de juiste PBM is voor de havenbranche complex; het overzicht raakt snel kwijt. Door inefficiënt gebruik is er nog veel besparing mogelijk. Dankzij specialistische kennis en ervaring zorgt Wiltec voor de juiste PBM op de juiste plek (beschikbaarheid) en een gegarandeerde besparing. Hoe? Dat is te zien op de beurs.

Tot slot toont Wiltec als 'groene draad' de mogelijkheden van volledig circulaire kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom; zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen op  stand nummer 248, hal 2!

 

 

« terug naar het overzicht