Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Hoe kan ik met inzet van fiberlaser technologie kosten verlagen?

Het snijproces is een cruciaal onderdeel van het plaatbewerkings productieproces, waar met inzet van fiberlaser technologie een aanzienlijke kostenbesparing kan worden behaald. Landré, machineleverancier en specialist op het gebied van plaatbewerking zal in samenwerking met Ermaksan, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, met het seminar "Snijden met fiberlaser" uitgebreid antwoord geven op deze vraag. 

 

Tijdens dit seminar zullen de specialisten van Landré en Ermaksan, aan de hand van de ontwikkelingen van de lasertechnologie, laten zien wat de inzet van fiberlaser technologie kan betekenen voor bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie.

 

Daarnaast zal dieper worden ingegaan op hoe met het optimaliseren van het snijproces verschil kan worden gemaakt in zowel de snelheid als de kwaliteit van de productie.  Voor het seminar staat in de demoruimte van Landré de nieuwste Ermaksan Fibermak Momentum Gen-3 GFORCE opgesteld. Met hoge snijsnelheden en verplaatsings-snelheden van 2,5 G behoort deze fiberlaser van Ermaksan tot één van de snelste fiberlasers op de markt.

 

Tijdstip: 14 juni 2018, 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Zeilschip 40, 3991 CT Houten

 

Programma

Opening met toelichting

  • Ontwikkelingen op het gebied van lasertechnologie
  • Verschillen CO2 en fiberlaser
  • Laserprogramma Ermaksan
  • Uitleg en demo's op de Ermaksan Fiberlaser
  • Afsluiting met een hapje en een drankje

Deelname: kostenloos,
Opgave: info@landre.nl 

 

 

 

« terug naar het overzicht