Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Robots naar Versteijnen Logistics in 2019

Versteijnen Logistics uit Tilburg gaat haar cross-border fulfilment activiteiten verder professionaliseren en innoveren met een Autostore systeem waarbij robots worden ingezet om de goederen naar de pakstations te verplaatsen.  

 

 

 

Vanuit de European Distribution Campus van 60.000 M2 groeit de afhandeling van bovengenoemde cross-border stroom aanzienlijk en is verdere automatisering nodig om toenemende volumes professioneel en competitief af te handelen. Met behulp van Swisslog zal het systeem dit jaar worden geïmplementeerd en zal de eerste klant (verpakte kleding) live gaan in Januari 2019. Bij de start omvat het systeem 20.000 kratten, 6.000 SKU's en 18 robots maar gesprekken met bestaande klanten en prospects zijn reeds van start gegaan voor uitbreiding.

 

Veel relaties hebben palletleveringen naar Amazon en diverse Europese retailers maar verkopen ook op stuks basis direct via het web aan bedrijven of particulieren. Met deze toevoeging zijn de relaties van Versteijnen Logistics nog beter in staat om zowel pallet- als parcelleveringen richting Europa af te handelen op 1 locatie.

Hiermede sluit Versteijnen Logistics goed aan op de klantbelofte: Feel Free to Grow

 

Voor meer informatie:  https://www.youtube.com/watch?v=Tac6Phzvfi4

 

 

 

 

« terug naar het overzicht