Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Mazak integreert CNC verspanende machines & lasersnijmachines in één verkooporganisatie

Mazak gaat de de verkoop van CNC verspanende machines en laser snijmachines in één verkooporganisatie integreren.

Deze nieuwe verkoopstructuur wordt operationeel op 1 april 2012, waarbij zowel  de laser divisie als de verspanende machine divisie gaan rapporteren aan het Europese Mazak hoofdkwartier in Engeland.

 

Vanouds zijn de beide verschillende technologieën door gescheiden verkoop en marketing organisaties op de markt gebracht.

 

De nieuwe éénduidige verkooporganisatie zal technologische uitwisseling teweeg brengen tussen de tot nu toe gescheiden divisies. Voor de klanten zal deze synergie een aantal voordelen met zich meebrengen zowel vòòr als nà het afsluiten van de order.

 

Marcus Burton, de Europese Yamazaki Mazak Groeps Managing Director verklaart : "Meer en meer komen we erachter dat individuele klanten naar Mazak toekomen voor zowel een verspanende oplossing als een lasersnij oplossing.

 

Het is van vitaal belang dat we een éénduidig gezicht aan klanten kunnen tonen, zowel vòòr als nà het afsluiten van de order."

 

Hij vervolgt ; " De nieuwe structuur zal een nauwere samenwerking tussen de twee divisies mogelijk maken en de twee technologieën kunnen samenwerken om een allesomvattende metaalbewerkingsoplossing aan onze klanten in Europa te bieden.

 

De Europese structuur van Mazak bestaat op dit moment naast het hoofdkwartier en een productie unit in Engeland uit een 10-tal Technologie Centra. In maart en april 2012 worden nog 3 nieuwe Technologie Centra geopend in Düsseldorf Duitsland, Katowice Polen en Praag in de Tsjechische Republiek. Yamazaki Mazak heeft momenteel meer dan 1.000 werknemers, er dan 30.000 klanten en meer dan 50.000 machines geïnstalleerd in Europa.

 

« terug naar het overzicht